PVC clickvloeren

HorecaVloeren PVC tegelsysteem voor een verplicht vloeistofdicht resultaat!Mooie combinatie bestaande vloer.De innovatieve vloerafwerking die universeel inzetbaar is voor alle horecagelegenheden, bedrijfsruimten, werkplaatsen en vele andere toepassingen. De unieke eigenschappen (elastisch en extreem slijtvast) zorgen voor een vloeistofdichte vloer met een hoge geluid- en warmte-isolatie.

Het systeem bestaat uit sterke kunststoftegels die bestand zijn tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Een kwalitatief hoogstaand product waarmee we onderhoudsvriendelijke vloeren creëren met een stijlvol uiterlijk, eventueel gecombineerd met bijpassende plintafwerking. Een veilig en ergonomisch geheel.

Voorbeelden en inspiratie

Voor diverse tevreden opdrachtgevers hebben wij inmiddels herkenbaar goede vloeren geplaatst. Naast de vele toepassingen in de horeca bieden we de universele vloer voor onder andere de agrarische sector, rijwielhandels, bakkerijen, slagerijen, autoshowrooms, dierenspeciaalzaken, fitnessruimtes, discotheken, apotheken en ziekenhuizen, industrie, kunst- en antiekgalerijen, supermarkten, (parkeer)garages, detailhandel, scholen en vele toepassingen bij u thuis.

Vragen over onze PVC clickvloeren?

Neem gerust contact met ons op.