PVC woodclick vloeren

PVC woodclick vloer met houtprintPVC woodclick vloeren van PVC Vloerenhuis zijn eens te meer hip, trendy en winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinyl vloeren. De PVC woodclick vloeren blinken uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en hoge slijtageweerstand. Bent u daarom op zoek naar een PVC woodclick vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer. Overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC woodclick vloer.

Eigenschappen PVC woodclick vloeren

PVC woodclick is een vloerbedekking van antistatisch, decoratief, flexibel vinyl, zonder vulstoffen, slijtvast en verkrijgbaar in stroken van 176 mm x 1000 mm met schuin afgewerkte randen. Het geheel bestaat uit een doorzichtige oppervlaktelaag van 0,7 mm dik, een designlaag en een compacte onderlaag.

  • PVC woodclick vloer in een prachtige modezaakVloeistofdicht
  • Recyclebaar
  • Geluiddempend
  • Duurzaam

Voorbeelden en inspiratie PVC vloeren

Voor diverse tevreden opdrachtgevers hebben wij inmiddels herkenbaar goede vloeren geplaatst. Naast de vele toepassingen in de horeca bieden we de universele vloer voor onder andere de agrarische sector, rijwielhandels, bakkerijen, slagerijen, autoshowrooms, dierenspeciaalzaken, fitnessruimtes, discotheken, apotheken en ziekenhuizen, industrie, kunst- en antiekgalerijen, supermarkten, (parkeer)garages, detailhandel, scholen en vele toepassingen bij u thuis.